Käy CFD-optiokauppaa Plus500:lla

Saksan 30:n, Italy 40:n ja Facebookin osto- ja myyntioptiot ovat käytettävissä vipuvaikutukselliseen kaupankäyntiin Plus500:ssa. Hyödynnä volatiliteettia joustavilla optioiden CFD-välineillämme.

Huomaa, että CFD on vipuvaikutuksellinen tuote, ja seurauksena voi olla koko pääomasi menettäminen. Ymmärräthän varmasti siihen liittyvät riskit.

Vihreä neliö osto (call) -sanalla ja ylänuolella, punainen neliö myynti (put) -sanalla ja alanuolella, hinnat ja kehityskäyrät taustalla

Plus500CY Ltd on tällä verkkosivustolla saatavilla olevien rahoitustuotteiden liikkeeseenlaskija. Plus500CY Ltd on CySEC:n sääntelemä (lisenssinumero 250/14).

Käy optioiden CFD-kauppaa vipuvaikutuksella

Käy optiokauppaa Plus500:ssa jopa vipuvaikutuksella1:5. Voit aloittaa kaupankäynnin jo summalla 100 € ja hyödyntää 500 € pääoman vaikutuksen!

Lue lisää

Käytä riskinhallintatyökalujamme

Hallitse riskiä asettamalla tappionpysäytyksen ja tippumisrajan kaltaisia hintahälytyksiä ja pysäytystoimeksiantoja. Vältä liukumat kokonaan käyttämällä taattua pysäytystoimeksiantoa, jolloin positio suljetaan juuri määrittämääsi hintaan.

Yksinkertainen tilin hallinta

Nopea ja sujuva rahoittaminen pankkitilin, luottokortin, PayPalin tai Skrillin avulla. Sisältää erilaisia työkaluja kaupankäyntitoiminnan hallitsemiseen, mukaan lukien veloitukseton ilmoituspalvelu.

  • Plus500 saa korvauksen palveluistaan pääosin osto- ja myyntikurssin erosta.
Tietokoneen näyttö ja Plus500-kaupankäyntialusta

Miksi Plus500?

Yksinkertainen ja intuitiivinen alusta

Kilpailukykyiset spreadit

Valtuutettu ja säännelty

Negatiivisen saldon suojaus

Ympärivuorokautinen verkkotuki

24/7-tuki
Tarvitsetko apua?
24/7-tuki

Huomaa, että CFD on vipuvaikutuksellinen tuote, ja seurauksena voi olla koko pääomasi menettäminen. Ymmärräthän varmasti siihen liittyvät riskit.