Plus500 does not provide CFD services to residents of the United States. Visit our U.S. website at us.plus500.com.

Käy hyödykkeiden CFD-kauppaa

Käy vipuvaikutuksellista hyödykekauppaa monilla suosituilla CFD-tuotteilla. Kulta, öljy ja hopea ovat kaikki saatavilla johtavalla kaupankäyntialustallamme.
Plus500CY Ltd on tällä verkkosivustolla saatavilla olevien rahoitustuotteiden liikkeeseenlaskija. Plus500CY Ltd on CySEC:n sääntelemä (lisenssinumero 250/14).

Visa
MasterCard
PayPal
Pankkisiirto
Skrill
Apple Pay
Trustly
* Plus500 tarjoaa useita maailmanlaajuisia maksutapoja.

Hyödykekaupankäynti vipuvaikutuksella

Voit käydä kauppaa hyödykkeiden CFD-tuotteilla Plus500:ssa jopa 1:20-vipuvaikutuksella, jolloin mahdolliset voittosi tai tappiosi moninkertaistuvat. Voit aloittaa 100 €:n vähimmäisarvolla saadaksesi 2 000 €:n pääoman vaikutuksen!
Näytä hyödykkeet

{{activeCategoryName}}

Saumaton tilin hallinta

Nopea ja sujuva rahoittaminen pankkitilin, luotto/maksukortin, PayPalin tai Skrillin avulla. Sisältää erilaisia työkaluja kaupankäyntitoiminnan hallitsemiseen, mukaan lukien veloitukseton ilmoituspalvelu.

Voittojen ja tappioiden hallinta

Plus500-kaupankäyntialustalla voit määrittää saumattomasti raja- ja pysäytystoimeksiantoja pyytääksesi positioiden sulkemista tiettyyn hintaan. Voit välttää liukumat kokonaan käyttämällä taattua pysäytystoimeksiantoa.
Lue lisää

Miksi Plus500?

Suojattu ja turvallinen

Teie andmed on kaitstud ja teie raha hoitakse eraldi pangakontodel vastavalt regulatiivsetele nõuetele.

Ammattitaitoinen tuki

Tarjoamme ympärivuorokautista asiakaspalvelua useilla kielillä.

Säännelty

Plus500CY Ltd on Kyproksen arvopaperi- ja pörssikomitean valtuuttama ja sääntelemä (lisenssinumerolla 250/14).

Luotettava

Plus500 Ltd on FTSE 250 -yhtiö, joka on listattuna Lontoon pörssin pörssiyhtiöiden päämarkkinoilla.

Mitä on hyödykekaupankäynti?

Hyödykkeiden CFD-kauppaan sisältyy raaka-aineiden, kuten maataloustuotteiden, jalometallien ja öljyn hinnanerosopimusten ostaminen ja myynti rahoitusmarkkinoilla. Hyödykekaupankäynnissä kauppiaat spekuloivat hyödykkeiden hintojen kehitystä, johon vaikuttavat tarjonta, kysyntä ja globaalit tapahtumat. Se on tapa hajauttaa salkkuja ja osallistua näiden olennaisten hyödykkeiden arvojen vaihteluihin.

Miten käyn kauppaa hyödykkeillä?

Aloita hyödykekaupankäynti viidellä yksinkertaisella vaiheella:
  1. Valitse hyödykkeiden kaupankäyntimenetelmäsi
  2. Tutustu hyödykemarkkinoihin
  3. Avaa ja vahvista Plus500-tilisi
  4. Suunnittele hyödykkeiden kaupankäyntistrategiasi
  5. Aloita kaupankäynti!

UKK

Futuuripörssit ovat markkinoita, joissa rahoituslaitokset ja yksityishenkilöt voivat käydä kauppaa erilaisilla hyödykkeillä.

Maailman suurimmat pörssit hyödykekaupankäyntiin sijaitsevat pääasiassa Yhdysvalloissa:

  • Chicago Board of Trade (CBOT) – hyödykefutuuripörssi, joka sijaitsee Chicagossa ja jota ylläpitää CME.
  • Intercontinental Exchange (ICE) – Atlantassa sijaitseva pörssi, joka keskittyy energiahyödykkeisiin.
  • New Yorkin raaka-ainepörssi (NYMEX) – pörssi, joka sijaitsee New Yorkissa ja jota ylläpitää CME.

Yleisin tapa käydä hyödykekauppaa on futuurisopimusten ostaminen tai myyminen. Hyödykefutuurisopimuksen hinta on standardoitu, jolloin kohde-etuutena olevan välineen määrä (kilo, unssi, tynnyri jne.) on ennalta määrätty ja näkyy samana kaikille markkinoiden tarjoajille.

Lisäksi futuurisopimus velvoittaa haltijan ostamaan tai myymään hyödykkeen ennalta määrättyyn hintaan sovittuna päivänä.

CFD-kaupassa hyödykkeen futuurisopimuksen umpeutuessa kauppa voidaan joko sulkea ja avata uusi tai sopimuksen voi antaa siirtyä seuraavaan kuukauteen (jos mahdollista).

Hyödykkeillä on kolme pääomaisuusluokkaa:

  • Energiahyödykkeet – viittaa erilaisiin öljy- ja bensiinipohjaisiin tuotteisiin, joita käytetään ajoneuvoissa, generaattoreissa ja muissa moottoreissa. Näihin lukeutuvat yhdysvaltalainen West Texas Intermediate (WTI) -öljy, kansainvälinen Brent-öljy, joka on peräisin Pohjanmereltä, sekä lisäksi maakaasu, lämmitysöljy ja bensiini.
  • Metallit, jalometallit (kulta, hopea, platina jne.) ja perusmetallit (kupari jne.) – viittaavat pääosin kultaan ja hopeaan, joita on käytetty alun perin kolikoiden ja harkkojen muodossa ja joita valtiot ja keskuspankit ovat laskeneet liikkeeseen.
  • Maataloushyödykkeet – koostuvat monista erilaisista pehmeistä hyödykkeistä, eli kasvatettavista kasveista ja eläimistä metallien ja energiahyödykkeiden sijaan. Yleisimpiä maataloushyödykkeitä ovat kahvi, vehnä, elävä karja, maissi ja soija.

Katso täysi luettelo Plus500:ssa kaupankäyntiin käytettävistä hyödykkeistä napsauttamalla tästä.

Kaavioidemme avulla voit tarkastella mennyttä kehitystä ja visualisoida hyödykkeiden futuurisopimusten hintoja (nykyisen kuukauden ja edellisten kuukausien osalta). Voit käyttää tietoa aiemman suorituskyvyn arviointiin ja kaupankäyntistrategioidesi kehittämiseen.

Lisäksi voit käyttää talouskalenteriamme jo tapahtuneiden tai pian tulevien mahdollisesti markkinoihin vaikuttavien tapahtumien tarkasteluun. Tapahtumia on saatavilla ensisijaisesti öljylle ja maakaasulle.

Voit aloittaa hyödykekaupan Plus500:lla yksinkertaisesti näin:

  1. Rekisteröidy / kirjaudu sisään tilillesi.
  2. Etsi kaupankäyntiä varten haluamasi väline Kaikki hyödykkeet -valikoimastamme.
  3. Napsauta Osta- tai Myy-painiketta sen mukaan, mihin suuntaan uskot hyödykkeen hinnan kehittyvän.
  4. Avaa kauppa.

Jos haluat lisätietoja hyödykkeiden CFD-kaupasta Plus500:lla, tutustu Trader's Guide -videoomme aiheesta "Kuinka käydä kauppaa hyödykkeillä Plus500:lla”.

Tarvitsetko apua?
24/7-tuki