Huomaa, että CFDs on vipuvaikutuksellinen tuote, ja seurauksena voi olla koko pääomasi menettäminen. CFDs-kaupankäynti ei välttämättä sovi sinulle. Ymmärräthän varmasti siihen liittyvät riskit. Tutustu riskien ennakkoilmoitukseemme ja käyttäjäsopimukseemme ennen kuin käytät palveluitamme.

Aikarajoitteiset erikoistarjoukset

Kuinka saat ensimmäisen talletusbonuksesi

 1. Kirjaudu WebTraderiin Napsauta tästä
 2. Napsauta "Oikea raha" -painiketta
 3. Napsauta "Avaa uusi tili" -painiketta
 4. Napsauta "Varojen hoito" -painiketta näytön vasemmassa alakulmassa
 5. Valitse talletustapa
 6. Syötä bonuskoodi (alla olevasta taulukosta) talletuskenttään
 7. Bonus lisätään tiliin ansaittuasi riittävän määrän treiderin pisteitä kaupankäynnillä
Pienin talletus Bonussumma Vaaditut treiderin pisteet Bonuskoodi
100 € 30 € 50 FIRST100
500 € 150 € 150 FIRST500
1.000 € 200 € 200 FIRST1000
5.000 € 1.000 € 1000 FIRST5000
200 € 60 € 60 **
 • Jokaisella välineellä on omat treiderin pisteensä (TPoints) suhteessa kaupankäynnin määrään – NAPSAUTA TÄSTÄ nähdäksesi koko välinekohtaisen taulukon.
 • ** Tätä bonuskoodia voi käyttää vain erityisbonustarjouksissa. Erityisbonuskoodi julkaistaan siihen liittyvän erityisbonustarjouksen yhteydessä.

Bonusten käyttöehdot

 1. Plus500 voi tarjota ajoittain bonustarjouksia, joita tarjotaan asiakkaille ennalta määriteltyjen ehtojen perusteella Plus500:n harkinnan mukaan. Jos olet oikeutettu tällaiseen bonukseen, saat bonuksen tiedot sisältävän viestin Plus500-tiliisi ja/tai sinulle lähetetään asianmukainen sähköposti-ilmoitus.
 2. Kyseinen bonus on nostettavissa heti, kun täytät määritetyn kaupankäynnin minimimäärän, joka esitetään treideripisteinä.
 3. Kaikki bonukset vanhenevat 90 päivän kuluttua (ellei toisin mainita), mikäli vaaditut kaupankäynnin vähimmäismäärät eivät toteudu.
 4. Kutakin bonustyyppiä tarjotaan vain yksi bonus laajettua taloutta kohden. Laajennetulla taloudella tarkoitetaan asiakkaita, jotka liittyvät toiseen asiakkaaseen vähintään yhdellä seuraavista: nimi, puhelinnumero, postiosoite, sähköpostiosoite, IP-osoite, credit-/debit-kortissa oleva nimi, credit-/debit-kortin numero, laitetunnus tai mikä tahansa muu tunnistetieto.
 5. Jos et halua saada bonusta, älä anna pyydettäessä bonuksen koodia tai ilmoita asiasta meille joko Plus500-sivuston Ota yhteyttä -sivun tai Plus500-kaupankäyntialustan Ohje-valikon kautta.
 6. Plus500 ei ole vastuussa tappioista, jotka johtuvat bonuksilla käydystä kaupasta.
 7. Tätä tarjousta noudatetaan käyttäjäsopimuksen ehtojen mukaisesti ja tarjouksen väärinkäyttö voi johtaa bonuksen ja bonuksella ansaittujen voittojen pidättämiseen.
 8. Plus500 pidättää oikeuden muuttaa tai rajoittaa tätä bonustarjousta tai peruuttaa sen milloin tahansa.
 9. Ainoastaan Plus500:lla on valta päättää bonuksen vaatimuksista ja ehdoista sekä niihin liittyvistä asioista.