Huomaa, että CFDs on vipuvaikutuksellinen tuote, ja seurauksena voi olla koko pääomasi menettäminen. CFDs-kaupankäynti ei välttämättä sovi sinulle. Ymmärräthän varmasti siihen liittyvät riskit. Tutustu riskien ennakkoilmoitukseemme ja käyttäjäsopimukseemme ennen kuin käytät palveluitamme.

Hallitse haluamaasi vipuvaikutusta

Hallitse haluamaasi vipuvaikutusta
 • Käy kauppaa vipuvaikutuksella, joka sopii parhaiten juuri sinun tarpeisiisi
 • Voit käydä kauppaa korkealla tai matalalla vipuvaikutuksella
 • Yömaksu pätee

Plus500:ssä voit käydä kauppaa suurella tai pienellä vipuvaikutuksella välineen ennalta määritetyn vipuvaikutuksen, position kokonaisarvon ja oman pääoman mukaan. Plus500:lla voit käydä kauppaa korkealla tai matalalla vipuvaikutuksella tai kokonaan ilman vipuvaikutusta riippuen 'position kokonaisarvosta' ja ‘omasta pääomasta'. Voit kontrolloida ‘omaa pääomaasi’ tallettamalla ja nostamalla varoja. Voit kontrolloida 'position kokonaisarvoa' avaamalla ja sulkemalla positioita.
'Position kokonaisarvon' ja 'oman pääoman' näet tilin tilannetietoikkunasta, johon pääset suoraan kaupankäynti-ikkunasta.

Esimerkit:

Jos talletat 100 000 euroa [pääomasi on 100 000 euora] ja ostat maakaasua 100 000 euron arvosta, vipuvaikutuksesi on 1 [ei vipuvaikutusta]. Huomaa, että sinun on silti maksettava yömaksu, jos positio on auki yön yli.

Jos talletat 20 000 euroa [pääomasi on 20 000 euroa] Plus500-tilillesi ja ostat maakaasua 200 000 euron arvosta, vipuvaikutuksesi on 10. Tässäkin tapauksessa yömaksu pätee positioihin, jotka ovat avoinna yön yli.

Aseta 'sulje voitolla' [tavoitehinta] tai 'sulje tappiolla' [tappionpysäytys] -hintatasot

Aseta 'sulje voitolla' [tavoitehinta] tai 'sulje tappiolla' [tappionpysäytys] -hintatasot
 • Ilmainen
 • Auttaa ennalta määrättyjen rajojen asettamisessa

Tappionpysäytys voidaan lisätä kaupankäyntiisi joko ennen position avaamista tai muokkaamalla jo avoinna olevaa positiota. Aseta hintataso, jossa positio sulkeutuu, jos markkinat kääntyvät sinua vastaan. Tappionpysäytys ei takaa, että positio sulkeutuu täsmälleen sillä hinnalla, jonka määräät. Jos markkinahinta heittelehti äkillisesti ja päätyy määräämäsi rajan alle, on mahdollista, että positiosi suljetaan huonommalla hinnalla kuin määräsit. Ilmiö tunnetaan nimellä 'lipsuminen'.

Esimerkki:

Google osakkeet hintaan 1 194 euroa - 1196 euroa (osta/myy)
Ostat 10 Googlen osaketta.
Haluat rajata tappiosi 1 000 euroon. [joskus saatat hävitä enemmän johtuen lipsumisesta]
Asetat 'sulje tappiolla' [tappionpysäytys] -hinnaksi 1 096 euroa.
Googlen hinta laskee ensiksi 1 094 euroon ja sitten 1 080 euroon.
Positiosi suljetaan 1 094 eurolla.
Tappiosi on: 10*(1196 - 1094) = 1 020 euroa.

Taattu pysäytys

Taattu pysäytys
 • Ylimääräinen spread pätee
 • Rajoita riskisi
 • Tiedä etukäteen, mikä on suurin mahdollinen tappiosi/li>

Asettamalla taatun pysäytyksen positioihisi varmistat, että et voi hävitä tiettyä summaa enempää. Vaikka markkinat laskisivat nopeasti, positiosi suljetaan juuri sillä hinnalla kuin olet määrännyt, ilman riskiä lipsumisesta.
'Taattu pysäytys' on mahdollista liittää vain tiettyihin välineisiin. Jos 'taattua pysäytystä' voi käyttää välineen kanssa, näkyvissä on ruutu, jonka voi ruksia.
'Taatun pysäytyksen' tiedot:
Taatun pysäytyksen voi asettaa vain uuteen kauppaan, sitä ei voi lisätä avoinna olevaan positioon. Taatun pysäytyksen voi aktivoida/sitä voi muokata vain, kun väline on saatavilla ja valmiina kaupankäyntiin. Kun taattu pysäytys on aktivoitu, sitä ei voi poistaa, mutta pysäytyshintaa voi muuttaa.
Taatun pysäytyksen spreadtasoitusmaksua ei palauteta sen jälkeen kun pysäytys on aktivoitu. Maksusta tulee ilmoitus ennen hyväksyntää.
Huomaa, että taatun pysäytyksen hinta täytyy olla tietyn matkan päässä välineen nykyisestä kaupankäyntihinnasta.

Esimerkki:

Google MYY/OSTA = 498 euroa/500 euroa.
Ostat 10 Googlen osaketta, ja tässä esimerkissä taatun pysäytyksen spreadtasotus on 10 euroa.
Asetat taatun pysäytyksen rajaksi 450 euroa.
Google tippuu 400 euroon, mutta positiosi sulkeutuu 450 euron kohdalla, eikä laske 400 euroon.

Sinulla on taattu pysäytys 10 osakkeessa: P&L = 4 500 euroa - 5 000 euroa - 10 euroa [taatun pysäytyksen spreadtasoitus] = -510 euroa
Ilman taattua pysäytystä: P&L = 4 000 euroa - 5 000 euroa = - 1 000 euroa

Hintahälytys

Hintahälytys
 • Ilmainen toiminto
 • Käytetään markkinoiden heilahdellessa, mutta pitää positiosi avoinna
 • Saat ilmoituksen sähköpostitse, tekstiviestillä tai push-ilmoituksella

Aseta hintahälytys, joka ilmoittaa, kun markkinat saavuttavat tietyn osto- tai myyntihinnan. Toisin kuin pysäytys, hintahälytys pitää positiosi avoinna, joten voit itse päättää, mitä teet markkinoiden liikkeiden mukaisesti.
Välinelistassa ja välineiden yksityiskohdat -näytöllä on kello-kuvake. Sitä klikkaamalla pääsee 'hintahälytys'-näyttöön.

Esimerkki:

Öljyn hinta on 105 euroa / tynnyri. Ajattelet, että jos hinta olisi 80 euroa, sinä olisit kiinnostunut.
Asetat öljyn hintahälytyksen 80 euroon.
Öljyn hinta tippuu 78 euroon.
Saat uudesta hinnasta tiedon sähköpostilla ja tekstiviestillä.

Tippumisraja – suojele automaattisesti positiota tappioilta samalla kun lukitset voittosi.

Tippumisraja – suojele automaattisesti positiota tappioilta samalla kun lukitset voittosi.
 • Ilmainen
 • Lukitse voittosi
 • Korjaa automaattisesti 'pysäytyshinnan'
 • Ei takuuta

Tippumisrajatoimeksianto suojaa tulosi. Tippumisrajatoimeksiannon määrittäminen kaupan yhteydessä mahdollistaa sen, että positio on avoinna niin kauan kuin sen hinta kehittyy oikeaan suuntaan, mutta sulkeutuu heti hinnan muuttuessa toiseen suuntaan määritetyn pipsimäärän verran.
Tippumisrajatoimeksiannolla voit varmistaa voitot ja rajoittaa samalla tappioitasi ilman, että sinun tarvitsee säätää positioiden tappionpysäytyshintaa manuaalisesti.
Huomaa, että toiminto on maksuton ja saatavilla ainoastaan takaamattomana pysäytystoimeksiantona.

Esimerkki:

Yahoo-CFD:n kauppa-arvo on 45,51/45,73 $ (myy/osta).
Voit ostaa 100 Yahoo CFD -osaketta hintaan 45,73 $, jolloin 1 pipsi = 0,1 $.
Jos asetat tippumisrajatoimeksiannon 50 pipsiin, tulee pysäytystoimeksiannoksi 45,01 $ (45,51 $ − 0,50 $).
Jos Yahoo-CFD:n myyntihinta nousee nopeasti arvoon 47,60 $, uusi pysäytystoimeksianto nousee sen mukana arvoon 47,10 $ (47,60 $ − 0,50 $).
Mikäli Yahoo-CFD:n myyntihinta jatkaa nousuaan arvoon 49,75 $, uusi pysäytystoimeksianto nousee sen mukana arvoon 49,25 $ (49,75 $ − 0,50 $).
Jonkin ajan päästä Yahoo-CFD:n hinta laskee arvoon 46,51 $.
Koska tippumisrajahintasi oli 49,25 $, Plus500 suorittaa kaupan mahdollisuuksien mukaan tähän hintaan tai muussa tapauksessa positio suljetaan seuraavaksi parhaaseen mahdolliseen hintaan.
Tässä esimerkissä myyntihinta vaihtuu arvosta 49,75 $ arvoon 46,51 $, jolloin positio suljetaan seuraavaksi parhaaseen hintaan, joka on 46,51 $.
Tuoton yhteenveto: 100 * (46,51 $ − 45,73 $) = 78 $.