Välinetyypit ja hinnoittelu

Osake-CFD:t - Google, Vodafone, Barclays, Nokia, BMW, jne.

Plus500:n osake-CFD:ien avulla voit käydä CFD-osakekauppaa maailman eniten myydyillä osakkeilla. Yhden Plus500 osake-CFD:n sopimusarvo vastaa samaa hintaa eurosenteissä. Jos esimerkiksi Googlen osake-CFD:n markkinahinta on 490,23 euroa, silloin Googlen osake-CFD:n arvo on 490,23 euroa. Vain niin vähäisellä kuin 5% perusvakuudella voit sijoittaa 20-kertaisella vipuvaikutuksella kaikkein eniten myytyihin osakkeisiin, jotka on listattu maailman pörsseissä.

Indeksi-CFD-kauppa - S&P 500, UK 100, Germany 30, jne.

Plus500:n avulla voit käydä kauppaa maailman johtavilla osakeindekseillä. Yhden indeksi-CFD:n sopimusarvo vastaa indeksin valuutassa noteerattua hintaa. Jos esimerkiksi DIJA CFD:n markkinahinta on 13 805,56 euroa, silloin yhden DJIA CFD:n arvo on 3 805,56 euroa. Vain niin vähäisellä kuin 0,3% perusvakuudella voit sijoittaa 300-kertaisella vipuvaikutuksella maailman johtaviin osakeindekseihin.

Valuuttakauppa - EUR/USD, EUR/GBP, USD/JPY, jne.

Käy Plus500:n avulla kauppaa maailman eniten vaihdetuilla valuuttapareilla. Yhden valuutta-CFD:n sopimusarvo vastaa 100-kertaisesti valuuttaparin toisessa valuutassa noteerattua hintaa. Jos esimerkiksi AUD/USD-CFD:n kurssi on 0,9450, silloin yhden AUD/USD-CFD:n arvo on 94,50 Yhdysvaltain dollaria tai 100 Australian dollaria Saat 300-kertaisen vipuvaikutuksen maailman vaihdetuimpiin valuuttapareihin vain kuin 0,3% perusvakuudella.

Hyödyke-CFD:t – Crude-öljy, kulta, hopea, jne.

Käy Plus500:n avulla voit käydä kauppaa maailman tärkeimmillä hyödykkeillä. Yhden hyödyke-CFD:n sopimusarvo vastaa hyödykkeen valuutassa noteerattua hintaa. Jos esimerkiksi kulta-CFD:n markkinahinta on 786,40 euroa, silloin yhden kulta-CFD:n arvo on 786,40 euroa (tai vastaten yhtä troyunssia kultaa). Vain niin vähäisellä sijoituksella kuin 0,7% perusvakuuteen voit sijoittaa 152-kertaisella vipuvaikutuksella näihin tärkeisiin hyödykkeisiin.

Hinnoittelu

Plus500 käyttää reaaliaikaisia hintoja suoraan tunnustetulta markkinalta, jossa kohteena olevalla välineellä käydään kauppaa. Keskimarkkinahintaan sovelletaan sitten pientä tasoitusmaksua, jotta saadaan markkina-spread. Tiedot tasoitusmaksusta löytyvät kaupankäyntialustasta kunkin välineen Lisätiedot-välilehdeltä.