Palkkiot

Ainoastaan spread

Toisin kuin muut palveluntarjoajat, jotka lisäksi veloittavat provisioita jokaisesta kaupasta, Plus500 ei veloita provisioita kaupoista.

Palkkio

Jos pidät positiota auki kaupankäynnin päättymisen jälkeen seuraavaan kaupankäyntipäivään, olet teknisesti pitänyt sitä hallussasi yön yli, jolloin tämä on rahoitettava. Rahoituspalkkio joko lisätään (lyhyet positiot) tilillesi tai vähennetään (pitkät positiot) tililtäsi vastaten kyseisen rahoituksen hyötyä tai kustannusta. Kunkin välineen yömaksun aika (markkinoiden sulkemisaika) näytetään Lisätiedot-välilehdessä.

Nähdäksesi yksittäisen välineen rahoituspalkkion ja "% per päivä"-tiedon, siirry kaupankäyntialustan aloitusnäyttöön, valitse haluttu väline ja paina "Lisätiedot"-painiketta rivin oikealla puolella.

Huomautus: Jos positio avataan perjantaina ja säilytetään yön yli seuraavaan maanantaihin eli seuraavaan kaupankäyntipäivään, koko viikonlopulta tilille lisättävä tai vähennettävä rahoituspalkkio vastaa yleensä kolminkertaista päiväpalkkiota.

Toimettomuusmaksu

Enintään 10 US-dollarin maksu peritään, mikäli kaupankäyntialustasi on käyttämättömänä tai passiivisena käyttäjäsopimuksessa määritellyn ajan. Tällä tavoin korvataan kustannukset, jotka aiheutuvat palvelun pitämisestä saatavilla, vaikka sitä ei mahdollisesti käytettäisikään.

* Katso lisätietoa maksuista käyttäjäsopimuksesta