Asiakkaiden varojen suojaus

Asiakkaiden varojen suojaus

Kun avaat meille tilin, huolehdimme varoistasi Kyproksen arvopaperi- ja pörssikomitean asiakassäännösten mukaisesti. Näiden sääntöjen mukaisesti siirrämme jokaisen asiakkaan varat segregoidulle asiakaspankkitilille.

Huomaa, että CFDs on vipuvaikutuksellinen tuote, ja seurauksena voi olla koko pääomasi menettäminen. CFDs-kaupankäynti ei välttämättä sovi sinulle. Ymmärräthän varmasti siihen liittyvät riskit. Tutustu riskien ennakkoilmoitukseemme ja käyttäjäsopimukseemme ennen kuin käytät palveluitamme.
Asiakkaiden varojen suojaus
Kaikkia asiakkaiden varoja pidetään segregoidulla asiakaspankkitilillä Kyproksen arvopaperi- ja pörssikomitean sääntöjen mukaisesti. 
Plus500CY Ltd käyttää suojaukseen vain omia varojaan 
Plus500CY Ltd ei siirrä yksityisasiakkaiden varoja suojaustoimiin osallistuville vastapuolille 
Plus500CY Ltd ei käynnistä spekulatiivisia positioita markkinoilla 
Plus500CY Ltd ei ole sijoittanut varoja yritysten tai valtioiden velkaan 
Plus500CY Ltd on CySEC:in valvoma 
Plus500CY Ltd ei sijoita yksityisasiakkaiden varoja 

Sijoittajan korvausrahasto

Plus500 kuuluu Kyproksen valtion valvomaan Sijoituspalveluyritysten asiakkaiden sijoittajan korvausrahastoon (Investor Compensation Fund for clients of Investment Firms). Plus500 tarjoaa sinulle turvallisen toimintaympäristön, resurssit, maailmanlaajuisen kattavuuden sekä monikulttuurisen yrityksen palvelut. Yrityksellä on yli miljoona asiakasta , jotka tekevät miljoonia rahansiirtoja kuukausittain maailmanlaajuisesti. Lisäksi, Plus500 on velaton, omaa huomattavan maksuvalmiuden ja merkittävät ylijäämäsääntelyn valuuttavarastot, jotka ylittävät säädetyt vaatimukset. Lue lisää:Sijoittajan korvausrahasto