Hälytykset

Saa Plus500:lta reaaliaikaisia sähköposti-, teksti- ja push-ilmoituksia, jotka pohjautuvat:

Huomaa, että CFD on vipuvaikutuksellinen tuote, ja seurauksena voi olla koko pääomasi menettäminen. Ymmärräthän varmasti siihen liittyvät riskit.

Aloittaminen

Hälytysten asettaminen on ilmaista, helppoa ja tehtävissä kaikilla laitteilla. Voit luoda hälytyksiä napsauttamalla päänäytössä olevaa hälytyskuvaketta (  ) ja voit tarkastella, muokata ja poistaa hälytyksiä sovelluksen valikossa olevasta ilmoituskeskuksesta (matkapuhelimella ja tabletilla) tai WebTraderin sivupalkista. Hälytykset

Hälytyksen asettaminen:

1. Napsauta hälytyskuvaketta

2. Aseta hälytysarvot

3. Saa ilmoitus reaaliajassa

”Hintahälytys – EUR/USD-parin
on saavuttanut 0.9765”

Hinta

Reagoi hinnanmuutoksiin niiden tapahtuessa

Aseta hintahälytyksiä saadaksesi ilmoituksen, kun väline saavuttaa tietyn osto- tai myyntihinnan.

Esimerkki:

Haluat tietää, kun öljyn ostohinta saavuttaa 49.81 $, sillä uskot sen nousevan. Aseta hintahälytys, niin saat ilmoituksen haluamallasi tavalla (sähköposti/tekstiviesti/push), jos öljyn hinta saavuttaa kyseisen tason.

alerts-screen-price

%-muutos (päivittäinen tai tunnittainen)

Saa välittömästi ilmoitus prosenttiosuuksien noususta tai laskusta

Käytä %-muutoshälytyksiä saadaksesi ilmoituksen, kun välineen absoluuttinen hinnanmuutos (positiivinen tai negatiivinen) saavuttaa tietyn tason. %-muutoshälytykset voidaan määrittää myös toistumaan päivittäin tai tunnin välein.

Esimerkki:

Haluat saada ilmoituksen, kun maakaasun arvo nousee 0,80 % edelliseen pörssipäivään verrattuna. Hälytyksen asettamisen jälkeen maailmanlaajuinen markkinatapahtuma nostaa sen arvoa 0,80 %, joten saat hälytyksen, jonka kautta voit kirjautua suoraan tilillesi.

alerts-screen-change

Treidaajien mielipidetiedot (ostajien %-osuus vs. myyjien %-osuus)

Saa reaaliajassa tieto siitä, miten muut käyvät kauppaa

Treidaajien mielipidetiedot on ainutlaatuinen ilmoitus, joka käynnistyy automaattisesti, mikäli ostajien tai myyjien prosentuaalinen osuus (Plus500:n asiakkaista) saavuttaa tietyn tason.

Esimerkki:

Nykyinen USA 500 -markkinatrendi on 51 % ostajia ja 49 % myyjiä. Haluat tietää, kun ostajien %-osuus saavuttaa tai ylittää 56 %, joten asetat treidaajien mielipidetiedot -hälytyksen sen mukaisesti.

alerts-screen-sentiment
24/7-tuki
Tarvitsetko apua?
24/7-tuki

Huomaa, että CFD on vipuvaikutuksellinen tuote, ja seurauksena voi olla koko pääomasi menettäminen. Ymmärräthän varmasti siihen liittyvät riskit.