Milloin PayPal-varat on tarpeen lunastaa?

PayPal-noston saattaminen loppuun voi edellyttää PayPal-tiliin kirjautumista ja varojen lunastamista (claim), ennen kuin ne näkyvät tilisi saldossa, mikäli PayPal-nostomenetelmä on alueellasi käytettävissä.

Sinua saatetaan myös edellyttää vahvistamaan PayPal-tilisi sähköpostiosoite ennen varojen lunastamista tilille. Tee se avaamalla E-mail address verification -linkki ja antamalla käyttäjätunnuksesi ja salasanasi. Linkki löytyy sähköpostiviestistä, joka lähetettiin antamaasi osoitteeseen välittömästi PayPal-tilin avaamisen jälkeen. Voit vaihtaa PayPal-tilisi sähköpostiosoitteen seuraavasta kohdasta: Profile → email → add/edit. Jos tarvitset lisäapua, ole yhteydessä PayPalin asiakaspalveluun.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Ota yhteyttä!
Sähköposti

Hinnanerosopimukset ovat monimutkaisia välineitä, joissa on suuri riski nopeasta rahan menettämisestä vivutuksen vuoksi. 80,5% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Harkitse, ymmärrätkö, miten CFD:t toimivat, ja onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettää rahasi.