Mikä on kunkin menetelmän käsittelyaika?

Nostopyynnön käsittelyaika on tavallisesti 1–3 arkipäivää, jonka aikana voimme toteuttaa erilaisia tarkistuksia ennen maksun suorittamista. Maksun vastaanottamiseen kuluva aika riippuu maksumenetelmästä ja kolmannen osapuolen käsittelyajoista.
Kaupankäyntialustan nostonäytössä esitetään kunkin maksumenetelmän nostojen vähimmäismäärä. Vähimmäisnostomäärää pienemmän nostopyynnön käsittelystä voi johtaa maksun veloittamiseen tililtäsi.

Alla on lueteltu tarjoamamme nostomenetelmät. Huomaa, että kaikki menetelmät eivät ole välttämättä käytettävissä alueellasi:

Verkkokukkarot – PayPal tai Skrill. Varojen pitäisi näkyä palvelun tilillä 3–7 arkipäivän kuluessa noston vahvistamisesta.
Tilisiirto – suora pankkien välinen varojen siirto. Varojen pitäisi näkyä pankkitilillä 5 arkipäivän kuluessa noston vahvistamisesta. Pankkitilille tehtävissä tilisiirroissa saattaa kestää pidempään pankin ja lainkäyttöalueen mukaan.
Luottokortit – varojen pitäisi näkyä kyseiseen korttiin liitetyllä tilillä pankkikohtaisen käsittelyajan kuluttua.

Periaatteenamme on – aina kun mahdollista – maksaa nostot siihen lähteeseen, jota on käytetty myös talletusten tekemiseen. Jos asiakas on esimerkiksi tehnyt talletuksen Visa-kortilla, yritämme aina aluksi toimittaa kaikki sen jälkeen tehtävät nostot kyseiselle Visa-korttitilille. Noston vahvistamisen jälkeen varojen pitäisi siirtyä asiakkaan Visa-tilille seuraavaan kuukausimaksu-/laskutuspäivään mennessä.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Ota yhteyttä!
Sähköposti

Hinnanerosopimukset ovat monimutkaisia välineitä, joissa on suuri riski nopeasta rahan menettämisestä vivutuksen vuoksi. 80,5% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Harkitse, ymmärrätkö, miten CFD:t toimivat, ja onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettää rahasi.