Tunnistusasiakirjojen toimittaminen

Miksi minun tulee toimittaa valokuvallinen henkilöllisyystodistukseni ja muita asiakirjoja?

Vallitsevien lakien ja säännösten mukaisesti Plus500:aa edellytetään vahvistamaan henkilöllisyytesi ja asuinosoitteesi, mikä saattaa edellyttää valokuvallisen henkilöllisyystodistuksen ja asumistietojen ja/tai -asiakirjojen toimittamista.
Avaamalla tilin Plus500:ssä sitoudut noudattamaan kaikkia sovellettavia rahanpesun ja terrorismin rahoituksen vastaisia lakeja ja säännöksiä, mihin sisältyy vaatimus toimittaa riittävää todistus henkilöllisyydestäsi, asuinosoitteestasi, rahojen lähteestä jne. Plus500 ei luo liikesuhdetta yksilöön, jonka henkilöllisyyttä ja asuinosoitetta tai kaikkia tarvittavia asiakirjoja ei ole onnistuneesti vahvistettu tai jos niitä ei ole toimitettu. Tämä suojaa sekä sinua että Plus500:tä petoksilta ja suojaa yksityisyyttäsi ja on näin ollen osa asiakkaan tuntemisprosessiamme. Plus500 pidättää itsellään oikeuden säätää tarvittaessa muita asiakkaan tuntemisen vaatimuksia.

Lue lisää

Minkälaisia asiakirjoja minun täytyy toimittaa?

Ennen kuin asiakas voi käydä kanssamme kauppaa ensimmäistä kertaa uudella tilillä (vaikka hänellä olisi aikaisemmin ollut tili), meidän täytyy vahvistaa hänen henkilöllisyytensä ja asuinosoitteensa. Joillakin lainkäyttöalueilla henkilöllisyys voidaan vahvistaa sähköisesti, mutta joillakin asiakkaan tulee toimittaa tietyt asiakirjat. Lisäksi asiakkaan tuntemisprosessimme voi edellyttää sinua toimittamaan osoitteenvahvistusasiakirjan sekä tietoja tilisi rahoittamiseen käyttämästäsi maksumenetelmästä.

Lue lisää

Miten voin toimittaa valokuvallisen henkilöllisyystodistukseni ja muut asiakirjat?

Voit toimittaa asiakirjat siirtymällä pääkaupankäyntinäyttöön ja valitsemalla "Valikko" → "Tili" → "Lataa asiakirjat palvelimeemme" / "Vahvista käyttäjätilisi". Asiakirjojen toimittaminen onnistuu helposti myös mobiilisovelluksillamme.

Lue lisää
Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Ota yhteyttä!
Sähköposti

Hinnanerosopimukset ovat monimutkaisia välineitä, joissa on suuri riski nopeasta rahan menettämisestä vivutuksen vuoksi. 76,4% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Harkitse, ymmärrätkö, miten CFD:t toimivat, ja onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettää rahasi.