Mitä kaupankäyntivälineitä tarjoatte?

Plus500 tarjoaa CFD-tuotteita yli 2 000 rahoitusvälineelle, mukaan lukien osakkeet, valuutat, indeksit, kryptovaluutat, hyödykkeet, ETF:t ja optiot.

Osakkeet – edustavat yksiköitä, joihin yhtiön pääoma on jaettu sijoitus- ja omistustoimintaa varten. Kun käyt CFD-kauppaa osakkeilla, pääset hyötymään kaikista osakkeen hinnanmuutosten eduista ilman, että sinun tarvitsee omistaa fyysistä osaketta. Plus500:n kaupankäyntialustalla voit käydä CFD-kauppaa maailman myydyimmillä osakkeilla.

Valuutta – valuuttakauppamarkkinat. CFD-valuuttakaupalla tarkoitetaan yhden valuutan vaihtamista toiseen ennalta määritettyyn kurssihintaan. Ulkomaankauppa edellyttää valuuttojen vaihtamista toisiin, joten ei olekaan yllättävää, että valuuttamarkkinat ovat maailman suurimmat markkinat. Plus500:ssä voit käydä CFD-kauppaa maailman suosituimmilla valuuttapareilla (FX-pari).

Indeksit – osakeindeksi on tilastotieto, joka kuvaa osakejoukon yhteistä arvoa. Indeksiin sisällytetään osakkeita, joilla on yhteistä esim. osakepörssi, ala tai samanlaiset markkina-arvot. Maailman johtavat indeksit ovat käytettävissä CFD-kauppaan Plus500:ssä.

Krypto (kryptovaluutta) – viittaa digitaaliseen valuuttaan, joka käyttää hajautettua hallintaverkostoa (tyypillisesti lohkoketjuteknologia) toisin kuin perinteiset valuutat, jotka ovat keskuspankkien liikkeeseen laskemia ja hallinnoimia. Vuonna 2009 julkistettu Bitcoin – maailman ensimmäinen kryptovaluutta – on kasvattanut vauhdikkaasti sekä suosiotaan että volatiliteettiaan (eli piikit ja laskut). Bitcoin-kryptovaluutan pääkilpailijoita, joista käytetään nimitystä altcoins, ovat muun muassa Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash ABC ja Ripple XRP. Kryptovaluuttojen arvot saadaan erityisistä kryptovaluuttapörsseistä ja ilmoitetaan Yhdysvaltain dollareissa. Plus500:lla voit käydä CFD-kauppaa maailman suosituimmilla kryptovaluutoilla.

Hyödykkeet – ovat raaka-aineita, kuten vehnää, kultaa ja öljyä. Koska niitä on niin monia, ne on ryhmitelty kolmeen pääluokkaan: maatalous, energia ja metallit. Hyödykekauppa on avointa, mikä tarkoittaa sitä, että hinnat muuttuvat päivittäin. Hyödykefutuurit ovat sopimuksia ostaa tai myydä hyödyke määrättynä päivänä tulevaisuudessa määritettyyn hintaan. Ruokakaupassa myytävien banaanien tavoin myös hyödykkeiden hinnat vaihtelevat viikoittain tai jopa päivittäin. Maailman keskeisimmät hyödykkeet ovat käytettävissä CFD-kauppaan Plus500:ssä.

ETF:t – (pörssilistatut rahastot) – ovat rahastoja, jotka seuraavat indeksejä ja hyödykkeitä, kuten NASDAQ-100 Index, S&P 500, Dow Jones, kulta jne. ETF jäljittelee indeksien ja hyödykemarkkinoiden suorituskykyä. ETF-kauppa vastaa tavallista osakekauppaa, ja siihen voi liittyä esimerkiksi osakkeiden jakamisia ja osingonjakoja. Plus500:llä voit käydä CFD-kauppaa maailman suosituimmilla ETF:illä.

Optiot – ovat sopimuksia, joilla myyjä antaa ostajalle oikeuden (ei siis velvollisuutta) ostaa tai myydä tietty määrä kohteen yksiköitä ennalta määriteltyyn hintaan (”toteutushinta”) määritettynä aikana (päättymispäivä ilmoitettu). Ostajalla on mahdollisuus ostaa tai myydä kohteena oleva omaisuuserä. Option hintaan vaikuttaa esimerkiksi nykyisen hinnan ja toteutushinnan välinen erotus.
Plus500:ssä voit käydä CFD-kauppaa Optiot erilaisiin, indeksien arvon mukaisiin toteutushintoihin.

Huomaa, että vipuvaikutus- ja vakuustiedot sekä edellä mainittujen välineiden saatavuus voivat vaihdella aluekohtaisesti.

Katso täysi luettelo välineistä napsauttamalla tätä linkkiä.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Ota yhteyttä!
Sähköposti

Hinnanerosopimukset ovat monimutkaisia välineitä, joissa on suuri riski nopeasta rahan menettämisestä vivutuksen vuoksi. 76,4% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Harkitse, ymmärrätkö, miten CFD:t toimivat, ja onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettää rahasi.