Miten Plus500:n hinnat lasketaan?

Plus500 määrittää hinnat taustalla vaikuttavien rahoitusvälineiden ja niiden spreadin (erotus) mukaan.
Hinnat saadaan erilaisista kolmannen osapuolen lähteistä, jotka taas saavat hintatietonsa asianmukaisista pörsseistä. Tasoitus (eli spread) sovelletaan sitten automaattisesti Plus500:n hinnan saamiseksi. Tämä spread jää sinun maksettavaksesi, mutta se sisällytetään ilmoitettuihin hintoihin, joten se ei ole maksu tai kulu, joka sinun pitäisi maksaa ilmoitettujen hintojen lisäksi.
Plus500 tarjoaa välineilleen kiinteän tai dynaamisen spreadin. Spread voidaan laskea vähentämällä välineen myyntihinta sen ostohinnasta. Dynaaminen spread voi muuttua position ollessa avoinna, kun taas kiinteä spread säilyy samana position avaamisesta sen sulkemiseen asti.
Kryptovaluutta-CFD-välineiden hinta määritetään erityisistä kryptovaluuttapörsseistä. Pidä mielessä, että kryptovaluuttahinnat voivat vaihdella merkittävästi eri kryptovaluuttapörssien välillä.
Kunkin välineen spreadiin liittyvää tietoa on saatavilla verkkosivustollamme tai kaupankäyntialustalla napsauttamalla välineen nimen vieressä olevaa Lisätiedot-linkkiä.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Ota yhteyttä!
Sähköposti

Hinnanerosopimukset ovat monimutkaisia välineitä, joissa on suuri riski nopeasta rahan menettämisestä vivutuksen vuoksi. 80,5% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Harkitse, ymmärrätkö, miten CFD:t toimivat, ja onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettää rahasi.