Veloittaako Plus500 kaupankäyntimaksuja?

Plus500 saa palveluistaan tuottoa pääasiassa markkina-spreadin eli hintaeron avulla. Jos esimerkiksi EUR/USD-kaupassa ostohinta on 1,3128, olisi myyntihinta tällöin 1,3126 (jolloin spread olisi 2 pipsiä). Toisin kuin jokaisesta kaupasta välityspalkkion veloittavat palveluntarjoajat, Plus500 ei veloita välityspalkkioita mistään kaupoista.

Seuraavat lisämaksut voidaan kuitenkin veloittaa:

Yömaksu – yömaksu joko lisätään tilille tai vähennetään tililtä, kun positio on avoin tietyn ajan jälkeen (”yömaksun aika”).
Yömaksun aika ja päivittäinen yömaksuprosentti ovat nähtävissä napsauttamalla välineen nimen vieressä olevaa Lisätiedot-linkkiä kaupankäyntialustan päänäytössä.

Toimettomuusmaksu – enintään 10 dollarin suuruinen maksu veloitetaan, jos kaupankäyntialustaa ei käytetä kolmeen kuukauteen. Maksulla katetaan kulut, jotka aiheutuvat käyttämättömän palvelun tarjoamisesta. Huomaa kuitenkin, että maksu veloitetaan vain oikean rahan tililtä, mikäli siellä on riittävästi varoja. Voit välttää maksun kirjautumalla kaupankäyntitiliisi aika ajoin, sillä se luetaan riittäväksi aktiivisuudeksi, jolloin maksua ei peritä.

Taattu pysäytystoimeksianto – jos valitset tämän ominaisuuden, huomaa, että vaikka se takaa positiosi (kaupan) sulkeutumisen määritettyyn hintaan, kauppaan sovelletaan suurempaa spreadia. Katso lisätietoja UKK-kohdasta KaupankäyntiMikä on taattu pysäytystoimeksianto?

* Katso lisätietoa maksuista käyttäjäsopimuksesta

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Ota yhteyttä!
Sähköposti WhatsApp WhatsApp

Hinnanerosopimukset ovat monimutkaisia välineitä, joissa on suuri riski nopeasta rahan menettämisestä vivutuksen vuoksi. 80,6% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Harkitse, ymmärrätkö, miten CFD:t toimivat, ja onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettää rahasi.