Miksi talletukseni epäonnistui?

  • Tilin vahvistamisen saattaminen loppuun: Joissakin tapauksissa talletettuja varoja ei sisällytetä tilin saldoon ennen kuin joko tilin vahvistaminen tai maksumenetelmän vahvistaminen on saatettu loppuun. Tällöin saat asianmukaisen ilmoituksen.
  • Talletuksen saattaminen loppuun: Varmista, että olet tehnyt koko talletusprosessin loppuun asti. Esimerkiksi PayPalilla/Skrillillä talletettaessa (mikäli menetelmä on alueellasi käytettävissä) sinun on tehtävä talletus loppuun kyseisen palvelun verkkosivulla.
  • Tilikohtainen maksumenetelmä: Maksumenetelmä voidaan yhdistää vain yhteen tiliin. Et voi tehdä talletusta debit-/credit-kortilla tai verkkokukkaropalvelulla, joka on jo liitetty toiseen kaupankäyntitiliin.
  • Talletusrajoitukset: jos saat virheilmoituksen, jonka mukaan olet saavuttanut talletusrajan tai jos et voi tehdä talletusta jostain muusta syystä, pyydä meiltä lisätietoa napsauttamalla Lähetä sähköpostia -linkkiä.
Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Ota yhteyttä!
Sähköposti

Hinnanerosopimukset ovat monimutkaisia välineitä, joissa on suuri riski nopeasta rahan menettämisestä vivutuksen vuoksi. 80,5% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Harkitse, ymmärrätkö, miten CFD:t toimivat, ja onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettää rahasi.