Tilin rahoitus

Tilin rahoitus ja varojen nosto tililtä on helppoa ja turvallista. Hyväksymme seuraavat menetelmät:

Visa/MasterCard: Välitön käynnistys, nopein tapa aloittaa kaupankäynti. Käytä kaikkia kortteja, joissa on Visa- tai MasterCard-logo. Visa/MasterCard-ostot ovat täysin yhteensopivia Plus500 kassanhoitaja -näytön kanssa.
Rahoittaa tilisi turvallisesti Visalla/MasterCardilla seuraavasti:
→ Siirry kaupankäynnin aloitusnäyttöön
→ Napsauta "Varojen hallinta"-painiketta
→ Napsauta "Visa/MasterCard"-painiketta
→ Valitse talletuksen määrä ja anna luottokortin tiedot
→ Napsauta "Lähetä"-painiketta ja vahvistus näkyy muutaman sekunnin kuluttua

Skrill: Voit rahoittaa tilisi käyttäen Skrill-tiliä seuraavasti:
→ Siirry kaupankäynnin aloitusnäyttöön
→ Napsauta "Varojen hallinta"-painiketta
→ Napsauta "Skrill"-painiketta
→ Valitse määrä ja anna Skrill-tilin sähköpostiosoite
→ Uusi selainikkuna ponnahtaa esille
→ Vahvista siirto Skrillin verkkosivuilla

Pankkisiirto: Voit aloittaa kaupankäynnin heti, kun pankkisiirtosi on vahvistettu (voi kestää jopa 3 päivää).
Voit rahoittaa tilisi pankkisiirrolla:
→ Siirry kaupankäynnin aloitusnäyttöön
→ Napsauta "Varojen hallinta"-painiketta
→ Napsauta "Pankkisiirto"-painiketta
→ Napsauta "Lähetä pankkisiirron tiedot" -painiketta
→ Sähköpostiviesti koskien pankkisiirtotiliämme ja erityisiä ohjeita lähetetään sähköpostiosoitteeseesi
→ Suorita pankkisiirto noudattaen sähköpostiviestin ohjeita

PayPal – rahoittaaksesi tilisi PayPal yksinkertaisesti:
→ Siirry kaupankäynnin aloitusnäyttöön
→ Napsauta "Varojen hoito"
→ Napsauta "PayPal"
→ Valitse summa ja anna Paypal-tietosi
→ Esiin ponnahtaa uusi selainikkuna
→ Vahvista siirto PayPal-sivustolla

Huomaa, että voidaksesi rahoittaa tilisi sinun on tarjottava kaikki asiakastiedot kokonaisuudessaan (mukaan lukien puhelinnumerovarmistus) ja lähetettävä voimassa olevat tilin avaukseen vaadittavat asiakirjat (seim. valokuvallinen henkilötodistus ja asuinpaikkatodistus).

Kassa

Plus500 ei voi vastaanottaa käteissuorituksia.

Nostot

Toimintaperiaatteenamme on palauttaa varat asiakkaan alkuperäisen suorituksen lähteeseen.

Saatamme myös vaatia asiakkaitamme toimittamaan lisädokumentteja asiakkaiden talletusten maksimaaliseksi suojaamiseksi sekä omistajuuden todentamiseen käytetyn maksutavan yhteydessä.